«Спробувати на смак поезію та прозу» - під таким гаслом 27 листопада у Львівській майстерні шоколаду пройшов поетичний каппінг – мистецький захід, ініційований студентками 3 курсу спеціальності «Видавнича справа та редагування» Вікторією Гапоненко та Альоною Олійник. Співорганізаторами події стала кафедра видавничої справи та редагування.
Каппінг – це професійна дегустація кави, тож у організаторів заходу виникла ідея поєднати традиційні для факультету філології та журналістики поетичні читання з атмосферою Львівської майстерні шоколаду. Тож природно, що поетичний каппінг був присвячений темі кави та шоколаду.
Такий нестандартний формат зустрічі дозволив поєднати смак кави та шоколаду з поезією, музикою, образотворчим мистецтвом. Учасником
...
Читати далі »