В сучасному світі працівник медійної сфери – це не лише звичний для нас журналіст, теле- або радіоведучий. Той, хто прагне доносити інформацію до широких аудиторій, постає в нових, часом, досить несподіваних, амплуа. Про специфіку роботи art-food-фотографа і блогера студентам спеціальності «Видавнича справа та редагування» розповіла Галина Артеменко – випускниця факультету філології та журналістики, а нині – автор кулінарного блога «Життя смачне» і ведуча кулінарного шоу на телеканалі «Кіровоград».
"Пропрацювавши два роки у прес-службі, вирішили насмілитись і зайнятися тим, що завжди любила – кулінарією. Але в моєму випадку здобута професія дала змогу дивитися на цю справу більш широко, ніж на про
...
Читати далі »