Субота, 20.04.2024, 12:51
Кафедра видавничої справи та редагування КДПУ
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 17 » Все було і буде в шоколаді!
11:47
Все було і буде в шоколаді!

Шоколадний фестиваль – новий проект кафедри видавничої справи та редагування. Історія його появи – проста. На парах з рекламних видань (там, де багато теорії, а практики мало – так стверджують студенти) в 23-й групі виникла ідея розробити нестандартне пакування для шоколаду, яке можна використовувати як промоційний інструмент.

Результати були позитивними,  і з’явилася ще одна, на мій погляд, смілива ідея, перевірити, як такий формат шоколаду сприйматимуть потенційні споживачі. Сонячного ранку 8 жовтня студенти запропонували мотиваційний шоколад для університетської молоді.

Благодійну акцію під назвою «Шоколадний фестиваль» сприйняли дуже тепло не тільки студенти, викладачі, громадські діячі, а й журналісти – це доказ того, що ідея спрацювала, і шоколад дійсно має магічну силу зближувати людей. Ініціаторам акції вдалося продати все, крім перших «примірників» шоколаду, які ми збережемо для архіву. Олексію Тітову, кіровоградському волонтеру, урочисто передали 1212 грн – це сума, яка склалася в результаті трьох акцій, які в той день відбулися на факультеті філології та журналістики («Солодкий ярмарок» та «Поцілунки»). Ці кошти будуть використані на придбання термобілизни для наших кіровоградських захисників, які перебувають в зоні АТО.

Поціновувачів шоколаду та шоколадних пирогів, які спеціально приготували викладачі кафедри видавничої справи та кафедри української мови (Ольга Кирилюк примножила число шанувальників ексклюзивного торта «Захер»), виявилося багато. Приємно, що до фестивального майданчика підходили  перехожі, серед яких випадково виявилася  і Ельза Лещенко, яка не пошкодувала компліментів та побажала не зупинятися на цій ідеї.

Такі проекти надихають, зближують і студентів, і викладачів. Приємно працювати в творчій та відповідальній команді. Переконана, що чергова ідея, яку готують до реалізації студенти спеціальності «Видавнича справа та редагування», не залишиться поза увагою і стане ще одним кроком до професійного вдосконалення.

Ірина Ткаченко

фото: Тетяна Пташник, Світлана Дубина

ЗМІ про Шоколадний фестиваль:

Студенти КДПУ влаштували Шокофест на підтримку армії

Кіровоград: для допомоги військовим в АТО студенти їли солодощі та обіймалися

 Сюжет на каналі "Кіровоград":

Сюжет на каналі TTV:

Переглядів: 627 | Додав: R_Editor0073 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери сайту
Copyright KSPU © 2024