П`ятниця, 19.04.2024, 07:12
Кафедра видавничої справи та редагування КДПУ
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 12 » Великі досягнення малих академіків
17:20
Великі досягнення малих академіків

Наприкінці зими відбувся другий етап обласного конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-слухачів Малої академії наук України.

Журналістикознавчі дослідження юних академіків і цього року були виконані на високому фаховому рівні, про що зазначили члени журі – Роман Пикалюк та Сергій Ткаченко, викладачі кафедри видавничої справи та редагування КДПУ ім. В. Винниченка. На захист робіт МАНівців були запрошені журналісти кіровоградських ЗМІ, що створило цікавий і пізнавальний діалог.

Всі учасники обласного туру (а їх було дев’ять – були представлені Кіровоград, Олександрія, Долинський район) продемонстрували серйозність у ставленні до наукового дослідження, результати журналістикознавчих розвідок були обґрунтовані та цікаво презентовані, виступи юних дослідників – цікаві та професійні. Загалом атмосфера захисту була доброзичливою та конструктивною.

«Сьогодні всі ви є переможцями, – зазначила Ірина Ткаченко, науковий керівник секції «Журналістика», – тому що найтяжче дається робота над собою. Перші наукові випробування ви пройшли з гідністю і тим професіоналізмом, якому можна щиро порадіти».

Секція «Журналістика» в Кіровоградській МАН – наймолодша, проте за три роки роботи здобула серйозні результати. Минулого року Юлія Валента з дослідженням «Молодіжна журналістика: кіровоградський вимір» отримала бронзу на заключному етапі конкурсу-захисту, гідно презентувавши серйозність наукової підготовки кіровоградської школи журналістикознавства. Крім того, кафедра видавничої справи та редагування активно підтримує зв’язки з секцією МАН «Журналістика» у форматі освітнього проекту «Суботній університет».

Результати обласного етапу конкурсу-захисту науково-дослідних робіт з журналістикознавства:

І місце – Айнура Алієва («Екологічна журналістика України: компаративний аналіз»).

ІІ місце – Юлія Валента («Сучасні тенденції молодіжних медіа-стартапів в Україні»), Анастасія Мостова («Особливості концептосфери сучасної аналітичної журналістики (на прикладі «Українського тижня»)), Марина Романюк («Медійний образ Кіровограда: специфіка медіабрендингу»).

ІІІ місце – Вероніка Конопля («Мовленнєвий вплив на споживача у сучасній українській рекламі»).

Щиро вітаємо юних дослідників з успішними кроками у серйозне журналістикознавство!

Переглядів: 1041 | Додав: R_Editor0073 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Партнери сайту
Copyright KSPU © 2024