Середа, 24.04.2024, 00:55
Кафедра видавничої справи та редагування КДПУ
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Лютий » 18 » "День закоханих" в університетських стінах. Безмежна сила кохання
16:15
"День закоханих" в університетських стінах. Безмежна сила кохання
    Кохання – найдивовижніше почуття, яке облагороджує людину, окрилює і надихає. Ніщо у світі не може порівнятися із всеохоплюючою і всепоглинаючою силою кохання, ніщо не замінить солодкого стану закоханості, ніщо так не полонить своєю таємничістю і непередбачуваністю.
     Атмосфера загальної закоханості охопила кожного, хто був присутній на феєричному концерті, який відбувся у нашому університеті до дня закоханих. Кохання не може зламатися об каміння буденності, воно вирує сильніше за тайфуни , воно зваблює і заставляє серце частіше битися – це залюбки нам продемонстрували закохані пари з факультетів історії та права, філології та журналістики, фізичного виховання, природо-географічного, фізико-математичного, іноземних мов, мистецького, психолого-педагогічного. Неперевершеними співами, вишуканими сукнями, енергійними танцями, дотепними жартами, легкістю і шармом учасники зуміли причарувати не лише журі, а й кожного, хто спостерігав це дійство із залу.
     Факультет історії та права порадував глядачів запальними танцями і ліричним настроєм, а учасники з факультету фізичного виховання вразили ніжністю, грацією, силою і неординарністю, адже так носити дівчину на руках міг тільки справжній романтик з гарячим серцем і сильними руками. Філфаківці усіх присутніх добряче посмішили і обігріли теплом своїх щирих усмішок, а психолого-педагогічний факультет заворожив чудовим співом і красою своїх почуттів. Пара від фізико-математичного факультету показала всім, що вони є не лише вмілими фізиками, а й глибинними ліриками. Феєрія виступу мистецького факультету закарбується у пам’яті глядачів надовго, адже закохані порадували не лише дивовижним співом, а й енергетикою і вмінням знаходити вихід навіть із найпідступніших завдань ведучої. Переможцем стала пара, яка представляла факультет іноземних мов. Вона зарядила всіх шаленим драйвом, вишуканим гумором, кмітливістю і неземною романтичністю. Ноту веселого настрою внесла команда «Людовик XIV», присутні мало зі сміху не попадали від віртуозної гри учасників команди. Усі пари отримали подарунки і грамоти, а глядачі – задоволення, заряд енергії і оптимізму.
     На шляху до кохання нема ні перешкод, ні непотрібних слів. Кохайте, цінуйте кожну мить, проведену з коханими людьми, і пам’ятайте: кохання врятує світ , а ваше життя воно зробить кольоровим і багатогранним!
Переглядів: 716 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Партнери сайту
Copyright KSPU © 2024