Субота, 27.04.2024, 06:00
Кафедра видавничої справи та редагування КДПУ
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 18 » Book-camp “Read and Travel”: про романтику подорожей, книги і не тільки
11:09
Book-camp “Read and Travel”: про романтику подорожей, книги і не тільки

«Мандрівки в книжках та книжки в мандрівках» - такій темі був присвячений зимовий освітній захід Book-camp “Read and Travel”. Він відбувся 22 – 24 січня на туристичній базі «Хвиля» на березі Дніпра неподалік Світловодська. У проекті взяли участь понад 30 любителів мандрівок із різних куточків України - Кіровограда, Києва, Полтави, Криму, Донецька.

Фінансування бук-кемпу відбувалося шляхом спільнокошту, але цього разу реалізації проекту сприяла Кіровоградська обласна державна адміністрація в особі С. Кузьменка, Ю. Гугленка та В. Атаманчук, забезпечивши трансфер учасників до місця проведення таборівки.

Програма кемпу була доволі насиченою: лекції та майстер-класи, воркшопи, літературні та музичні перфоманси, створення літературно-туристичних маршрутів Кіровоградщиною, ігри і, звичайно ж, багато спілкування.

Спеціальним запрошеним гостем на заході був знаний в Україні та за її межами мандрівник і блогер Богдан Логвиненко. Він представив учасникам кілька освітніх модулів, поділившись із усіма присутніми практичними порадами щодо написання тревелогів, специфікою знайомства з іншими культурами під час мандрівок і просто корисними порадами для всіх, хто має намір подорожувати світом.

Крім цього, на бук-кемпі також відбулося багато інших захоплюючих заходів: психологічна група, проведена Наталею Романюк. Під час неїї кожному з учасників пропонувалося здійснити подорож у свій внутрішній світ. Відбулися також презентації кулінарних шедеврів - фондю-вечірка та барбекю-party. Традиційно, значна увага була присвячена мистецьким заходам, таким як  читання поезії, прози, пісні у виконанні гурту «Приходьте завтра». Особливою родзинкою кемпу стала гра в "Таємного друга", яка дала кожному можливість робити невеликі, але приємні подарунки один одному.

Три дні кемпу минули як одна мить, але всі учасники наприкінці таборівки були сповнені позитивних вражень та ідей, які, без сумніву, обов’язково знайдуть своє втіленння.

Переглядів: 800 | Додав: R_Editor0073 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Партнери сайту
Copyright KSPU © 2024