П`ятниця, 29.03.2024, 15:01
Кафедра видавничої справи та редагування КДПУ
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 15 » Видавничий досвід Олесі Копецької: від ідеї до втілення
11:21
Видавничий досвід Олесі Копецької: від ідеї до втілення

Факультет філології та журналістики зустрічає з радістю колишніх студентів та організовує їм зустрічі із колегами. Досвід та власні досягнення з фаху вони із задоволенням презентують охочим слухачам.

В День Святого Валентина на факультет завітала Олеся Копецька з презентацією власної видавничої ідеї та вдало втіленого бакалаврського проекту «Мандрівка у книжковий світ». Її бакалаврський проект – це авторська казка про дівчинку Орисю, яка не любила читати. Ілюстрації в книзі теж авторські й оригінальні: ексклюзив від художника-ілюстратора дитячих книг Олени Солодун.

«Дитяча книга, – зазначила Олеся, – цікавий експеримент не тільки для дітей, а й для батьків. Я намагалася продовжити життя своєї казки, запропонувавши маленькому читачу додаткові розвивальні завдання, які б допомогли йому відчути себе ілюстратором, дизайнером». Книга «Мандрівка у книжковий світ» має потужний профорієнтаційний потенціал і для допитливого читача може стати першим кроком у дивовижний світ видавничої справи.

Проект дитячої книги зацікавив кіровоградське видавництво «ІМЕКС LTD», амбіції та видавнича інтуїція директора видавництва Т. С. Саміляк дозволили цьому виданню отримати грант в проекті «Українська книга», в результаті чого книга була видана за державний кошт. Автор та ілюстратор книги отримали гонорари. Видавничий досвід Олесі є показовим для студентів, адже він може стати мотиватором у створенні бакалаврського проекту.

Діалог студентів і викладачів із Олесею охопив різні теми: історія вступу в Інститут журналістики, специфіка навчання, ритм столичного життя та працевлаштування. Діапазон сучасних фахових зацікавлень Олесі Копецької широкий – інтерактивні книги та нішеві видання.

Успіх Олесі Копецької – результат наполегливої, систематичної праці і самоосвіти, постійного пошуку і випробовувань, а ще – бажання втілювати в життя свої мрії.

Кафедра видавничої справи та редагування щиро вітає Олесю Копецьку з черговим успішним кроком на шляху до професійного вдосконалення, бажає творчої самореалізації та знайти свою видавничу нішу!

Марина Кісільова

Переглядів: 903 | Додав: R_Editor0073 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Партнери сайту
Copyright KSPU © 2024