П`ятниця, 29.03.2024, 17:18
Кафедра видавничої справи та редагування КДПУ
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 16 » Навчання у форматі «Новомедіа» від Руслана Кухарчука
11:18
Навчання у форматі «Новомедіа» від Руслана Кухарчука

Гостем факультету філології та журналістики став Руслан Кухарчук -  президент Асоціації «Новомедіа», журналіст, редактор, медіа-менеджер, громадський діяч. 

Зустріч з Русланом Кухарчуком складалася з презентації нового посібника для журналістів та редакторів «Новий журналіст» та змістовного тренінгу на тему сучасних форматів інтернет-журналістики.

Про книгу. 18 важливих тем, доступний стиль викладу, мінімум теоретичної і максимум практичної інформації, заснованої на багаторічному досвіді дев'яти авторів, все це – у новому посібнику «Новий журналіст». Руслан Кухарчук позиціонував цей видавничий проект, з яким легко і практично можна пізнавати медіапрофесію. Подібні видання створюються за європейськими прототипами, з виразним акцентом на практичних аспектах професійної діяльності в сучасних медіа. Цінність книги в тому, що автори розділів діляться своїм досвідом роботи. Це практики і активні медіа діячі, яким «є що сказати».

Про тренінг. Стилістика Руслана Кухарчука як спікера не залишила присутніх байдужими (принаймні, сміливо це можна сказати про викладачів). Він легко адаптовувався під настрій аудиторії, апелював до фактів з власної професійної діяльності. Концепція мультимедійної журналістки у викладі Руслана Кухарчука дієва і сьогодні є в мейнстримі. Головне – обрати ту інформаційно-тематичну нішу, яка буде цікавою читачам, і правильно спроектувати діяльність такого медіа. «Кожен з вас сьогодні має всі шанси стати медіамагнатом», мотивував студентську аудиторію Руслан.

Знахідкою в навчальній частині були поради щодо професійного використання соціальних мереж.

Студенти та викладачі спеціальності «Видавнича справа та редагування» вдячні за цей конструктивний діалог з експертом з сучасних медіа Русланом Кухарчуком. Такі зустрічі розширюють фаховий кругозір та дозволяють оптично побачити  стан і перспективи розвитку медіаіндустрії. І головне – себе в ній.

 

Ірина Ткаченко
Переглядів: 897 | Додав: R_Editor0073 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Партнери сайту
Copyright KSPU © 2024